pátek 15. července 2011

Káča a vystoupení v divadle

Venku je vedro k zalknutí. Přestože je teprve půl čtvrté pryč, tak se téměř setmělo. Možná bude pršet a s deštěm přijde trošku ovlažení vzduchu. Na pokojích je sice klimatizace, se kterou si člověk může udržovat "studených" šestadvacet stupňů. Pokud ale pak vyjde ven, tak dostane teplotní facku. Tyto změny ovšem nejsou příliš dobré pro organismus. Pisatelku těchto řádků proto bolí už druhý den v krku. Doktor je ale dobře vybavený, takže hned zasáhnul se Strepsilsem. Děti měly dopoledne docela volné. Organizátoři avizovali, že se soubor před obědem zúčastní tvořivých dílen. Kdo měl zájem, tak se nakonec jen mohl naučit, jak správně káču - starodávnou hračku našich prababiček a pradědečků. Instruktor s ní ale dokázal neuvěřitelné věci.
Odpoledne Kyjovánek zamířil na zkoušku do divadla, kde bude večer také vystoupení. Všichni jsou zatím zdraví a vypadají spokojeně.
Text a foto: Lenka Fojtíková

Takový pohled se může naskytnout v počítačové učebně na vysokoškolských kolejích v Yilanu, kde jsou ubytováni všichni účastníci festivalu.

Klárka se učí od malého Asiata, jak správně roztočit káču.

Hlavním instruktorem dnešního dopoledne byl ale tento muž.

Taiwanský instruktor uměl s káčou lecjaké kousky.

V tomto krásném divadle dnes Kyjovjánek vystupoval.

Vystoupení v divadle.

Vystoupení v divadle a pásmo Svatojánské.

Vystoupení v divadle.

Vystoupení v divadle.

Vystoupení v divadle.

Vystoupení v divadle.


Dnešní hodinové vystoupení v divadle.






Žádné komentáře:

Okomentovat